نحن قوم أعزنا الله بالإسلام ، فهما طلبنا العزة بغيره ، أذلنا الله

We are the people whom Allah honoured through Islam, so whenever we seek honour other than it, Allah will disgrace us.

The blog is under slow transition to http://specifichumidity.wordpress.com

Friday, June 23, 2006

APSAL BLOG AKU PADAM TAPI DAH OK

Sebentar tadi, blog aku telah padam. klik tak keluar apa pun. tapi sekarang dah ok pulak. musykil...

At the moment, I am busy with packing up. Semalam tengok Ronaldo melaukkan goalie jepun. Awal2 tu, tengok susah gak nak break mamat tu dengan long shot. tetapi selepas rembatan demi rembatan, aku rasa tangan dia jadi kebas, maka terlepas la dia gol2 long shot dari juninho dan ronaldo sendiri.

dan commentator tu menokok nambah "he doesn't need to move if he can shoot like that", referring to kegemukan ronaldo. Rembat cam haraaammmm.

Last but not least, the pride of english FA, graham poll telah membuat kesilapan yang super mangkuk dalam match australia-croatia. dia telah memberikan 2 kad kuning kepada simunic, tapi tak send mamat tu off. lepas dia tambah satu kad lagi (3rd yellow), baru dia send mamat tu off.. kelakar sungguh. yang peliknya, ref lain pun senyap je, fourth fifth officials.. ntah la..

untuk melihat highlight, sila lah lawat website bbc, click world cup, dan click video archive. tapi untuk orang yang berIPaddresskan UK aje..

God save the Queen (so that we can watch more football at no expense).

God save our gracious queen
long live our noble queen
God save the queen

Send her victorious
Happy and glorious
long to reign over us
God save the queen..

6 Comments:

Anonymous azad said...

oooo camtu rupanye lirik national anthem die..

btw, tu national anthem ke atau lagu2 patriotik je?

4:47 PM  
Blogger Zacharias said...

national anthem aku pasti.kangtak pepasal mama anon datang kasi tazkirah lak

3:57 AM  
Anonymous anep said...

This comment has been removed by a blog administrator.

4:48 AM  
Blogger ihsan_huhu said...

haha..jgn dilayan anep tuh..die tuh my housemate, exkisas final yr finance. die tgh bosan exam dh abes..abes family aku nyer blog sume die komen..cis2

4:54 AM  
Blogger Zacharias said...

sape azam?

10:04 AM  
Anonymous azad said...

azam adalah seorg manusia yg super hebat dlm bidang perkomputeran.

sama2 ngan saya ngan esan dulu kat KMB, kini di Manc.

4:36 AM  

Post a Comment

<< Home