نحن قوم أعزنا الله بالإسلام ، فهما طلبنا العزة بغيره ، أذلنا الله

We are the people whom Allah honoured through Islam, so whenever we seek honour other than it, Allah will disgrace us.

The blog is under slow transition to http://specifichumidity.wordpress.com

Tuesday, August 08, 2006

The Father, The Son and The Holy Goh

Today, Singaporeans celebrate thier 41st Independence day. They call the country 'an accidental nation'.

Well, there's new religion spreading. There is this new trinity concept.. The Father (Lee Kuan Yew), The Son ( Lee Hsien Loong) and The Holy Goh (Goh Chok Tong).

And they seem unstoppable..

11 Comments:

Blogger ihsan_huhu said...

This comment has been removed by a blog administrator.

6:52 PM  
Blogger ihsan_huhu said...

haha..
kat mesia lg power..
ade the Father, the Son (in law) and the holy Maha...

12:43 AM  
Blogger azad said...

aiyak....post aflin shauki n puachukang tu kene delete ka?

Zaki,

Obaida, adik Omar, is going to Singapore soon, dapat kerja kat sana. ada masa jenguk2 la die. Dia quite anxious to meet with the local muslims overthere.

7:06 AM  
Blogger ihsan_huhu said...

afdlin shauki n puachukang kat blog aku r.. ceh

7:57 AM  
Anonymous Anak Alam said...

Singapore for local adventures go to Masjid Aleem Siddiqui or Masjid Ba'alawiyah. For good chitchat go to Wardah Bookstore on Basrah Street, near Sultan Mosque. The brother there is very friendly, knows the in and out of whats-on in Singapore, intellectually and spiritually.

Near to Sultan Mosque, Siti Fatimah Mosque is serene; I always wonder what is inside the next-door kutubkhanah.

6:16 PM  
Blogger Zacharias said...

sayangnya, we are always being misled regarding the situation with singapore. they are always pictured as the big bad wolf..

they are opportunist, and you cant blame people for making full use of the opportunity in hand.

it is just our ex-leaders were quite 'stupid'. ada ke, lee kuan yew datang meeting, PM kita time tu tengah tido. bila bangun, ajak pergi tgk lumba kuda dulu. (as narrated by lee kuan yew).

12:43 AM  
Blogger ihsan_huhu said...

btol2..diorg opportunist yg bijak...
menteri2 mesia bape kerat je yg bijak2 pon kl banding ngn singaporean MPs.

3:13 PM  
Blogger ihsan_huhu said...

kite xperlu pon p tny org singapore, i think aku tau ape2 yg jadik kat singapore tuh. hari2 pon usha tv n news singapore...
bile tny org singapore, diorg bias kpd negare diorg
bile tny kat aku, sure r aku bias kpd negare aku...

3:15 PM  
Blogger Zacharias said...

mungkin kita dulu bodoh jual air 3 sen. muhyiddin lagi bodoh, pasal extend deal tu 60 tahun lagi. cukup la bodoh skali, sampai kena 2 kali tu, memang mangkuk la. sure singapore bagi dia duit utk agree deal tu.

kita charge orang singapore masuk free, patut kita charge. highway mahal lagi ke, etc. pasal pakai jalan kita, kalau rosak keluar duit kita bayar road tax repair. derang tu, bukan ada tempat lain nak drive. kalau charge Rm 30 pun bape banyak leh untung.

camtu la, bila politician bodoh pegang negara, serahkan pemerintahan pada yang bukan ahli. pandai cakap, rasuah, itu ini. hampeh

8:28 PM  
Blogger ihsan_huhu said...

btol2..mentri kita bodo2 belaka.. khairi yg bijak tuh pon xmungkin leh lawah ngn hsien loong (dedue product ox-cam)sbb politik sume org jadi bodo..

5:04 PM  
Blogger azad said...

hence, apa outcome yg bley kite derive from this conversation?

6:40 AM  

Post a Comment

<< Home